Batman celebra 75 anys amb dos curts animats

 

Com ja va fer amb Superman, l’editorial DC celebra amb dos curts l’aniversari d’un dels seus superherois més carismàtics: Batman.

hugo strange i el seu monstre al curt de BatmanL’encarregat del primer dels homenatges és Bruce Timm, responsable entre d’altres de la sèrie d’animació d’èxit ‘Batman’.

L’ambientació i el disseny del personatge corresponen a l’any de naixement del personatge, el 1939.

Timm enfronta al Cavaller Fosc amb un estrany gegant i al Dr. Hugo Strange, un dels primers superdolents dels còmics de Batman.

Aquí podeu veure ‘Batman: Strange Days’:

batmans a Batman BeyondAl segon curt, ‘Batman Beyond’ de Darwyn Cooke, veiem com el Cavaller Fosc futurista s’ha d’enfrontar a un enemic formidable: ell mateix.

Acostant-se més al curt que vam veure de Superman, en aquest cas també aprofita per repassar els diferents aspectes que ha tingut Batman al llarg d’aquests 75 anys.

Aquí podeu veure el curt:

 

 

the author

Periodista amb 12 anys d’experiència. Actualment és redactor freelance, edita Pantalla.cat, col·labora a diversos mitjans i busca nous projectes. Ha treballat a programes i informatius radiofònics, premsa en paper i digital, gestió de continguts i xarxes socials, i comunicació corporativa. S’ha especialitzat en informació i crítica de cinema i sèries de televisió. DavidCanto.cat

2 Readers Commented

Join discussion
  1. paul on 22/04/2014

    També hi ha un segon curt, realitzat per Darwyn Cooke, animador i autor de comics que vatreballar a Batman Beyond
    http://www.youtube.com/watch?v=z65aq1EVGhs

    • David Canto Author on 22/04/2014

      Moltes gràcies! Ja l’he afegit a la notícia.

HAVE SOMETHING TO SAY?