Sia i Quvenzhané Wallis canten “Opportunity” a la BSO d”Annie’

 

La cantant Sia i l’actriu Quvenzhané Wallis canten juntes “Opportunity”, cançó que forma part de la banda sonora d”Annie’. Wallis, nominada a l’Oscar per ‘Bestias del Sur Salvaje’, és la protagonista d’aquesta versió del musical clàssic de Broadway i canta bona part dels temes de la pel·lícula.

De la seva banda, Sia ha coescrit amb Greg Kurstin tres noves cançons per a la banda sonora, entre les quals hi ha aquesta, “Opportunity”:

La cantant i compositora també ha col·laborat amb Kurstin en els nous arranjaments de les cançons del musical “I Think I’m Gonna Like It Here”, “Little Girls” i aquesta, “You’re Never Fully Dressed Without a Smile”:

 

the author

Periodista amb 12 anys d’experiència. Actualment és redactor freelance, edita Pantalla.cat, col·labora a diversos mitjans i busca nous projectes. Ha treballat a programes i informatius radiofònics, premsa en paper i digital, gestió de continguts i xarxes socials, i comunicació corporativa. S’ha especialitzat en informació i crítica de cinema i sèries de televisió. DavidCanto.cat

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?