‘Bienvenidos al Fin del Mundo’, l’última ronda

 

El director britànic Edgar Whright (‘Scott Pilgrim contra el Mundo’) clou la  trilogia del Cornetto amb ‘Bienvenidos al fin del mundo’, una nova comèdia en què torna a comptar amb Simon Pegg, Nick Frost i el cameo de rigor del cucurutxo. Els dos actors, com van fer a ‘Zombies Party (Una noche… de muerte) i a ‘Arma Fatal’, també firmen el guió.

La història comença el juny de 1990, quan cinc joves que es proposen veure 60 cerveses, de pub en pub, fins arribar a la taverna més mítica del poble, ‘The World’s End’: la fi del món.

Aleshores no van aconseguir arribar al final del seu recorregut. I, malgrat que al cràpula d’en Gary King no té gaire determinació per fer res a la vida, sí se li ha ficat al cap que la colla ha d’acabar el que van començar fa 20 anys.

No ho tindrà fàcil, perquè els seus excompanys ara tenen una vida com cal, no com ell. I, a més, trobarà que hi ha coses del poble que no han canviat gens i d’altres que massa.

Comèdia esbojarrada amb un protagonista brètol amb complexe de Peter Pan i una colla d’amics que s’han anat amotllant més del que creien al que s’esperava d’ells.

Molt divertida, amb diàlegs hilarants amb molts jocs de paraules i amb bones interpretacions, només se li pot retreure que decaigui a la part final. Al repartiment també destaquen Martin Freeman (Frodo a ‘El Hòbbit’, Watson a ‘Sherlock’) i Rosamund Pike.

Els protagonistes de 'Bienvenidos al Fin del Mundo'

 

“Let’s Boo-Boo!”

 

Rosamund Pike i Martin Freeman a 'Bienvenidos al Fin del Mundo'

Rosamund Pike i Martin Freeman’

La trilogia del Cornetto

I, per si us ho preguntàveu, per això es diu la trilogia del Cornetto:

 

'Zombies Party (Una noche... de muerte)'

‘Zombies Party (Una noche… de muerte)’

 

'Arma Fatal'

‘Arma Fatal’

 

‘Bienvenidos al Fin del Mundo’

‘Bienvenidos al Fin del Mundo’

 

(via keptyn.tumblr.com)

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?