‘People, places, things’, Jemaine Clement busca el seu lloc al món

“I just want to be alone’, diu en Will (Jemaine Clement), que ha de mirar de refer la seva vida després que la seva dona l’abandoni després que ell descobreixi que li està posant les banyes. A ‘People, places, things’ la comèdia lleugera funciona gràcies a l’habilitat còmica dels actors, començant pel sempre divertit Jemaine Clement (‘Los Conchords’, ‘Lo que hacemos en las sombras’). En Will és una versió del mateix director, Jim Strouse, que també té dos fills i també és professor (de cine) a l’Escola d’Arts Visuals SVA de Nova York.

Strouse diu que la pel·lícula és sobre un home que intenta entendre el seu paper al món i que ara les sèries de televisió l’inspiren molt. “M’encanten els rics i complicats tons de coses com ‘Transparent’, ‘Louie’ o ‘Fargo’, per exemple”, diu el director.

Els còmics de la pel·lícula

El director assegura que “la pel·lícula no seria el mateix sense aquests precioses il·lustracions dibuixades a mà per en Gray” Williams i per la Lauren Weinstein. ‘In the details’ és un curt sobre els dibuixants i els còmics que apareixen a la pel·lícula i que serveixen per aprofundir en els personatges i els seus sentiments. El mateix Jemaine també participa de la part gràfica de la pel·lícula, dibuixant els estels que regala a les nenes o en certa escena en què uns cartells enganxats a una paret acaben pintats. Els dos dibuixants van estar molt implicats a la pel·lícula, tant que la Lauren va aconseguir aparèixer amb la seva filla com a extres a la primera escena de la pel·lícula.

Jon Stewart

Quan la Charlie li explica a en Will que la cangur ha trobat feina amb en Jon Stewart, ell li diu “al programa?”, i ella li diu “no, com a cangur!”. Doncs qui sí és corresponsal del ‘The daily show’, el programa que fins l’any passat presentava Stewart i que ara té en Trevor Noah al capdavant és la Jessica Williams, la Kat, que a la pel·lícula fa de cangur de les nenes. També ha aparegut a la sèrie ‘Girls’.