‘Song of the Sea’, dels creadors de ‘El Secret de Kells’

 

El 2009 Tomm Moore ens va sorprendre amb ‘El Secret de Kells’, una pel·lícula d’animació tradicional amb un disseny de personatges inspirat en les il·lustracions del llibre de Kells.

imatge de 'Song of the Sea'Amb el primer avançament de ‘Song of the Sea’, el nou projecte de Moore, queda clar que opta per tornar a cuidar molt el disseny, l’animació i la música.

‘Song of the Sea’ és la història d’en Ben i la seva germaneta Saoirse, que emprendran un viatge fantàstic a través d’un món de llegendes i màgia irlandeses.

Per salvar les fades d’aquest món, caldrà que la Soirse trobi la seva veu i canti la Cançó del Mar que dóna títol a la pel·lícula.

Aquí en podeu veure les primeres imatges:

 

 

the author

Periodista amb 12 anys d’experiència. Actualment és redactor freelance, edita Pantalla.cat, col·labora a diversos mitjans i busca nous projectes. Ha treballat a programes i informatius radiofònics, premsa en paper i digital, gestió de continguts i xarxes socials, i comunicació corporativa. S’ha especialitzat en informació i crítica de cinema i sèries de televisió. DavidCanto.cat

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?