elements de 'Tiny Thief'

elements de ‘Tiny Thief’

Els germans Marc i Xavi Terris són els responsables de l’animació d’un joc d’èxit per a mòbils i tauletes, ‘Tiny Thief’, experiència que van presentar a la 18a edició de l’Animac.

Asseguren que “és un gran orgull” que lAnimac hagi parlat per primer cop d’aquest tipus d”animació. A la mostra lleidatana els germans Terris van explicar a Pantalla.cat que aquesta feina “és com un somni”: “Seguirem lluitant per fer animació per videojocs i perquè es valori cada cop més”.

Amb estudis de Disseny gràfic i Comunicació Audiovisual respectivament, s’han format en l’animació de manera autodidacta. I els està anant molt bé: ‘Tiny Thief’ va rebre una nominació als Annie Awards, uns dels premis d’animació més prestigiosos del món, que finalment no va guanyar.

“El fet de competir amb jocs, com el ‘The Last of Us’, considerats els millors de l’any és un gran premi per a una empresa petita com la nostra”, asseguren els barcelonins.

 

Una aventura gràfica

protagonista de 'Tiny Thief'El protagonista de ‘Tiny Thief’ és un petit lladre que fa anar de corcoll a tot el regne. Acompanyat de la seva fura, començarà amb petits missions per després encarregar-se de fites més heroiques.

Amb pantalles plenes de trencaclosques, un disseny de personatges eficaç, molt humor, combinacions absurdes i elements nostàlgics de l’època daurada del gènere, aquesta aventura gràfica té un regust clàssic amb un aspecte ben modern.

Per superar cada capítol cal una combinació d’enginy i d’habilitat. Malgrat que la majoria són fàcils de passar, fer-ho descobrint tots els secrets no ho és tant.

Els més desesperats poden trobar a la xarxa les clàssiques guies per superar cada pantalla.

A l’espera que arribin nous nivells -“estem acabant-los de polir i sortiran d’aquí a molt poc”, diuen els germans Terris- aquells que acabin el joc rebran una recompensa molt cinematogràfica.

 

 

the author

Periodista amb 12 anys d’experiència. Actualment és redactor freelance, edita Pantalla.cat, col·labora a diversos mitjans i busca nous projectes. Ha treballat a programes i informatius radiofònics, premsa en paper i digital, gestió de continguts i xarxes socials, i comunicació corporativa. S’ha especialitzat en informació i crítica de cinema i sèries de televisió. DavidCanto.cat

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?