Entrevista a Marc Zanni i Joan Sanz, Goku i Vegeta a ‘Bola de Drac Z’

 

L’any 1991 va ser un any de molts canvis pels seguidors de la sèrie d’animació ‘Bola de Drac’, que passava a anomenar-se ‘Bola de Drac Z’. En Son Goku, a qui havíem acompanyat de petit voltant pel món a la recerca de les boles de drac, ara s’havia fet gran i era pare.

Vegeta i GokuI la seva veu també havia canviat, era adulta i la interpretava l’actor de doblatge Marc Zanni. I de seguida va arribar un enemic fatxenda i també inoblidable, en Vegeta, amb la veu de l’actor Joan Sanz Bartra.

Els dos han escrit i locutat la seva experiència doblant ‘Bola de Drac Z’ i recentment ‘Bola de Drac Z Kai’ al llibre “La Sèrie de la Teva Vida”, amb audiollibre inclòs.

Pantalla.cat ha parlat amb Marc Zanni i Joan Sanz Bartra arran de l’estrena de ‘Dragon Ball Z. La Batalla dels Déus’, en que han tornat a interpretar els personatges. I Zanni, com a Kai, n’ha dirigit el doblatge:

 

 

 

the author

Periodista amb 12 anys d’experiència. Actualment és redactor freelance, edita Pantalla.cat, col·labora a diversos mitjans i busca nous projectes. Ha treballat a programes i informatius radiofònics, premsa en paper i digital, gestió de continguts i xarxes socials, i comunicació corporativa. S’ha especialitzat en informació i crítica de cinema i sèries de televisió. DavidCanto.cat

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Hola, soc una gran fan de dragon ball. La meva tieta em va grabar un misatge que li va fer un amic seu i tenia la mateixa veu que en Son Goku volia saber si va ser en realitat en Marc Zanni

HAVE SOMETHING TO SAY?