La pel·lícula ‘X-Men. Días del Futuro Pasado’ ha llançat una nova campanya viral coincidint amb el 50è aniversari de l’assassinat del president dels Estats Units, John F. Kennedy.

L’informe ‘The Bent Bullet’ (la bala torta), desclassificat fa poc, vincula Eric Lehnsherr alias Magneto (Michael Fassbender) amb una conspiració mutant per acabar amb Kennedy.

Magneto, a prop de la limusina de JFK

Magneto, a prop de la limusina de JFK

La trajectòria impossible de la segona bala, doncs, s’atribueix als poders magnètics del poderós mutant Fins i tot hi ha una fotografia amateur que el situa al lloc dels fets.

Un article sobre l’informe, signat per Harper Simmons, també explica que la crisi dels míssils de Cuba la va resoldre la ‘Divisió X’, un equip de la CIA format per mutants i liderats per Charles Xavier, en què també hi havia en Lehnsherr (com vam veure a ‘X-Men: Primera Generación’).

 

Idea de Matthew Vaughn?

El director de l’anterior lliurament de la sèrie dels mutants, Matthew Vaughn, va avançar aquesta trama durant la promoció de la seva pel·lícula: “Tinc algunes idees pel principi de la propera pel·lícula. Crec que seria divertit obrir amb l’assassinat de Kennedy, i explicar que la bala màgica la va controlar en Magneto‘, va apuntar durant la promoció de ‘X-Men: Primera Generación’.

Magneto, detingut acusat de matar Kennedy“Això explicaria la física del cas, i veuríem que estava enfadat perquè l’administració Kennedy va atribuir-se tots els mèrits de salvar el món sense mencionar els mutants“, va afegir aleshores.

Segons la notícia, però, s’explica que Magneto va dir al seu judici: “Jo no he disparat el president. Però sé qui ho ha fet i mai la trobareu. Sap com amagar-se a la vista de tothom”.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?