‘All You Need Is Kill’, inspiració d”Al Filo del Mañana’

 

La pel·lícula ‘Al Filo del Mañana’ està inspirada en la novel·la japonesa ‘All You Need is Kill’, de Hiroshi Sakurazuka, que aquí ha publicat Norma Editorial.

dibuix d'Obata pel manga All You Need Is KillEn aquest cas el protagonista és el jove Keiji Kiriya, un nou recluta de la Força de Defensa Unida que lluita contra els misteriosos mímics, que estan assetjant la Terra.

Keiji mor en la seva primera missió, però inexplicablement desperta havent tornat al dia abans de la batalla. El jove està atrapat en un bucle temporal que fa que repeteixi una i altra vegada el mateix dia.

dibuix d'Obata pel manga All You Need Is Kill
Norma Editorial també publicarà l’adaptació al manga de mateix nom, que té a Takeshi Obata (‘Death Note’, ‘Bakuman’) com a dibuixant, que ja s’està traduint a l’espanyol.

En aquest cas, els mímics tenen un aspecte força diferent al de la pel·lícula i les “jaquetes” de combat són exoesquelets completament tancats.

 

 

the author

Periodista amb 12 anys d’experiència. Actualment és redactor freelance, edita Pantalla.cat, col·labora a diversos mitjans i busca nous projectes. Ha treballat a programes i informatius radiofònics, premsa en paper i digital, gestió de continguts i xarxes socials, i comunicació corporativa. S’ha especialitzat en informació i crítica de cinema i sèries de televisió. DavidCanto.cat

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?