El 15 de novembre apareix el cinquè àlbum de la popular sèrie ‘Blacksad’ (Norma), dels espanyols Juan Díaz Canales (guionista) i Juanjo Guarnido (dibuixant).

Blacksad a 'Amarillo'

Blacksad a ‘Amarillo’

Amb les històries negres i policíaques del gat antropomòrfic John Blacksad als Estats Units de després de la II Guerra Mundial ja han guanyat, entre molts altres premis, tres premis Eisner, els més prestigiosos del còmic.

Abans que arribi a les llibreries, el diari Le Monde ja ha avançat les primeres pàgines de l’àlbum. La versió original de Blacksad la publica l’editorial francesa Garnaud.

Les aventures d’en Blacksad s’han publicat en molts idiomes, entre ells el català. Els quatre primers àlbums es poden trobar traduïts en un sol volum publicat per Norma.

AMARILLO

'Blacksad', edició de Norma

En John està cansat de veure tanta violència i misèria al seu voltant i decideix prendre’s uns dies per tornar a casa. Un desconegut el contracta per portar el seu Cadillac groc de Nova Orleans fins a Tulsa.

Les circumstàncies però, el portaran a recórrer els Estats Units de punta a punta, trobant-se amb motards, advocats, escriptors maleïts i fins i tot artistes de circ.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?