Gine, la mare d’en Son Goku

 

son goku enviat a la terra

Son Goku, a punt de ser enviat a la Terra

Qui és la mare d’en Son Goku? Als còmics i a la sèrie d’animació ens van explicar que el nom real de l’heroi era Kakarot, que era un Guerrer de l’Espai nascut al Planeta Vegeta i que el van enviar a la Terra perquè la conquerís.

Sabíem que era el germà petit d’en Raditz i que el seu pare es deia Bardock.

Ara, 30 anys després de la publicació del primer còmic, el creador de ‘Bola de Drac’, Akira Toriyama, ens presenta la seva mare, la Gine.

“Amable i poc violenta”

gine mare son goku

Gine i Bardock, pares d’en Son Goku

En una entrevista a la revista Shonen Jump, Toriyama explica que a diferència de la majoria de guerrers de l’espai, ella era amable i poc violenta. Es va enamorar d’en Bardock després que aquest la salvés diverses vegades al camp de batalla.

Tenien una relació diferent a la majoria, ja que els Guerrers de l’Espai només s’aparellaven amb finalitats reproductives.

Gine va morir amb la majoria de guerrers de l’espai quan en Frízer va destruir el planeta Vegeta.

 

 

the author

Periodista amb 12 anys d’experiència. Actualment és redactor freelance, edita Pantalla.cat, col·labora a diversos mitjans i busca nous projectes. Ha treballat a programes i informatius radiofònics, premsa en paper i digital, gestió de continguts i xarxes socials, i comunicació corporativa. S’ha especialitzat en informació i crítica de cinema i sèries de televisió. DavidCanto.cat

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?