Després de Dan Harmon, DAVID SIMON al Serielizados Fest 2016

 

Quan els vam conèixer el febrer del 2014 pràcticament no sabíem ni com escriure Serielizados (si us fixeu en el rètols del vídeo, de fet, vam escriure “Serializados”). Dos anys després, seguint a l’estrena a la carta d”Ainsi Soient-ils’ i la presència de Dan Harmon, la tercera edició del Serielizados Fest, del 7 al 10 d’abril, comptarà amb David Simon com a estrella convidada.

cartell Serielizados Fest 2016Si Dan Harmon és un geni conegut pels més serièfils però no tant pel gran públic, en el cas del periodista, guionista i showrunner la seva obra mestra és molt més coneguda per tothom, ‘The Wire (Bajo Escucha’). La sèrie de l’HBO està al capdamunt de moltes de les llistes de les millors sèries de la història, forma part del moment en què el canal de pagament va revolucionar la televisió a principis de segle, i és de les preferides pels serièfils per dir “com? ue encara no l’has vista? Doncs ja t’hi pots posar!”

David Simon protagonitzarà el primer dia del festival, amb una classe magistral al matí a la Facultat de Comunicació Blanquerna, i la inauguració al vespre amb una conversa amb el periodista Enric González.

La Filmoteca de Catalunya aprofitarà la presència del creador estatunident a Barcelona per emetre el cicle titulat “Un eco de les sèries de David Simon”, que “posaran en context els móns que David Simon explica a les seves sèries”: ‘Treme’ i els efectes del Katrina a la ciutat de Nova Orleans, ‘The Wire’ i la ciutat de Baltimore com un personatge més de la història o ‘Show Me A Hero’ i la política del tu a tu.

 

 

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?