‘Watch_Dogs’, hackejant la ciutat

 

A ‘Watch Dogs’ viatgem fins a una Chicago virtual per posar-nos en la pell d’Aiden Pearce, un hacker a l’estil ‘Operació Swordfish’ que vol venjar la mort d’un familiar mentre lluita contra el crim i destapa la corrupció. Un Batman que canvia la capa per la gavardina i el batarang per un telèfon mòbil amb accés al sistema operatiu que ho controla tot. Semàfors, grues, ponts o destrossar el sistema elèctric de tota la ciutat . Tot amb un cop de botó.

Aiden Pearce a Watch_Dogs - Pantalla.catHackejar és la nostra arma i sovint es converteix en millor aliat que tot l’armament que portem sota la jaqueta. La roda de selecció ha tornat per quedar-se i des d’aquest submenú podrem crear gadgets i moure’ns entre tot l’armament. No falten les botigues, jocs i secrets que ajudaran a fer més suportable el pas de la campanya i allargaran la vida del joc en acabar-la.

Hi ha molt per fer a ‘Watch_Dogs’, encara que no totes les opcions siguin igual d’interessants. Escacs o explosions? És clar. D’aquesta mescla es contagia la seva campanya, que triga a arrencar i després et planta en els nassos un final de vertigen, previsible però plagat d’acció i moments divertidíssims que et conviden a aprofitar tot el que has après. És en aquestes missions quan ‘Watch_Dogs’ brilla amb més força, però, com en el cas dels atracaments a ‘Grand Theft Auto V’, la resta del joc se sent més buit i menys emocionant.

Tràiler de ‘Watch_Dogs’

 

the author

Enamorat del cinema, amb Quentin Tarantino, Ridley Scott i, sobretot, Edgar Wright com a referents. Veient pel·lícules m'he adonat que el cinema és un estil de vida, i és el que intento aplicar a la meva.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?