Freeman i Cumberbatch al rodatge de 'Sherlock'

Freeman i Cumberbatch al rodatge de ‘Sherlock’

Aquest gener arribarà a les televisions angleses i americanes la tercera temporada de ‘Sherlock’, una de les sèries de més èxit de públic i crítica, que ha propulsat encara més la carrera dels dos protagonistes. Precisament el fet que Benedict Cumberbatch (Sherlock) i Martin Freeman (Watson) estiguin tan sol·licitats ha fet que s’hagin anat endarrerint el rodatge i l’estrena d’aquesta tercera temporada.

Lars Mikkelsen com a Charles Augustus Magnussen a 'Sherlock'

A banda de resoldre algun misteri pendent, el que ja se sap d’aquesta temporada és que no comptarà amb en Moriarty. El nou rival de Sherlock Holmes serà Charles Augustus Milverton, personatge d’un dels 56 relats curts escrits per Sir Arthur Conan Doyle i recollits a ‘El regreso de Sherlock Holmes’. L’interpretarà Lars Mikkelsen, germà de Mads (‘Hannibal’, ‘La Caza’).

A Freeman el veurem a la divertidíssima comèdia d’Edgar Whright ‘Bienvenidos al Fin del Mundo’ (15 de novembre) i reprenent el seu paper com a Bilbo a ‘El Hòbbit: la desolació d’Smaug’ (13 de desembre), en què també sentirem la veu d’en Cumberbatch com a Smaug. De la seva banda, en Sherlock ha tingut un any molt ocupat: els últims mesos ha estrenat ‘Star Trek: En la oscuridad’ i ‘El Quinto Poder’, i el veurem aviat a ’12 años de esclavitud’ (13 de desembre) i a ‘Agosto’ (10 de gener), adaptació de la premiada obra de teatre.

Cumberbatch, l’imitador

Una de les aficions de sempre de Benedict Cumberbatch ha estat imitar veus. Ho va explicar i ho va demostrar al programa ‘The Graham Show’, com es pot veure en el vídeo. Per exemple, va reproduir la veu d’un dels personatges més emblemàtics de ‘La guerra de les galàxies’ davant un dels seus ídols, Harrison Ford. “De petit fantasejava amb en Han Solo”, va explicar l’actor britànic.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?